Trumvirvel Webbyrå

Eskilstuna

Trumvirvel Webbyrå är baserad i Eskilstuna. Kunder från Eskilstuna, Sörmland, Sverige och världen är välkomna.

Jag som driver denna webbyrå heter Anna Enbom. Att starta webbyrå är en dröm sedan gymnasiet, och nu har jag äntligen vågat ta steget.

Kunskap

Webb­utveckling har varit mitt intresse i 15 år. Att koda är det bästa jag vet. Det är då jag är som mest fokuserad och kreativ. Jag har magister­examen i data­vetenskap och ett års erfarenhet av att arbeta professionellt med webb­utveckling.

Allt är möjligt

När jag började med hemsidor under gymnasiet i början av 2000-talet var branschen minst sagt annorlunda. Man byggde hemside­layouten i med tabeller, använde Flash och brydde sig inte så mycket om standarder. Mycket har jag fått lära om. Men det jag har med mig från den tiden, förutom grunderna i HTML, CSS, JavaScript och PHP, är lusten att experimentera, känslan av att allt är möjligt och viljan att prova saker som ingen annan tidigare har gjort.

Bredd

Efter gymnasiet fortsatte jag att koda på fritiden. Istället för att förverkliga drömmen om webbyrå gjorde jag allt möjligt. Jag läste medie­produktion och tekniskt basår, blev elektriker, vikarierade som journalist, läste textdesign, jobbade som webb­utvecklare, tog magister­examen i data­vetenskap och studerade arabiska.

Fokus

Innan min högskole­utbildning i data­vetenskap kodade jag mest för att det är kul och för att lära mig nya saker. En nytta med utbildningen är fokuset på hela system­utvecklings­processen. Att ta reda på vad kunden vill och vad användarna behöver, att sätta och följa upp mål. Att tänka mer på den över­gripande arkitekturen och skriva kod som är lätt att uppdatera i framtiden.

Engagemang

Tack vare 15 års fritids­intresse plus högskole­utbildning har jag full koll på de viktigaste webb­kteknikerna. Tack vare uppdrag som journalist och kurser i text­design har jag erfarenhet av att skriva, fota och redigera. Tack vare 15 års väntan har jag ett enormt engagemang.

Vad är din dröm?

Välkommen till min webbyrå. Hoppas att jag kan förverkliga din dröm.