WordPress

Jag kan bygga din webbplats från grunden eller basera den på WordPress. Tillsammans diskuterar vi vilket alternativ som är bäst för dig. Här beskriver jag några av styrkorna med WordPress.

Mycket för pengarna

Med WordPress kan du få en avancerad webbplats till ett rimligt pris. Många förknippar WordPress med bloggar, men WordPress används även för att bygga professionella webbplatser.

Lätt att uppdatera

En fördel med WordPress är dess administratörsgränssnitt, där du har många möjligheter att lägga till, ta bort och uppdatera innehåll och funktionalitet. Exempelvis texter, rubriker, menyer, bilder, färger och kategorier. Det är också enkelt att utöka webbplatsen med widgets och plugin för bland annat sökmotor­optimering, kalender, översättning och webbshopp.

Skräddarsydd design

Det snabbaste och enklaste är att använda ett av WordPress färdiga teman och anpassa det. Men om du vill ha en webbplats som är helt unik kan jag bygga ett eget tema från grunden, skräddarsytt efter din design. Fördelen är att du får glädje av WordPress flexibla administratörs­gränssnitt medan dina användare får en unik webbplats.

Du kanske redan har en hemsida byggd i WordPress men vill göra vissa ändringar. Det kan jag hjälpa dig med. Jag kan även utbilda dig i WordPress.